SC Goscom SA Falticeni

Colectare

Colectarea se efectueaza zilnic, inclusiv sambata si duminica pentru asociatiile de proprietari si agenti economici si o data pe saptamana, dupa un program prestabilit, pentru casele particulare. De asemenea, societatea a asigurat din resurse financiare proprii confectionarea a 10 containere din plasa de sarma, introduse la o parte din punctele de colectare in vederea colectarii selective a PET-urilor.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2005, a inceput colectarea selectiva a deseurilor menajere in eurocontainere avand capacitatea de 1,1 mc.

De la data de 1 ianuarie 2006, s-au organizat 12 puncte de colectare selectiva, dotate cu 26 eurocontainere. Pentru asigurarea continuitatii activitatii la aceste puncte de colectare selectiva, se folosesc 52 eurocontainere (26 pe pozitie si 26 la schimb).

Societatea asigura colectarea materialelor recuperabile, respectiv hartie, carton si PET-uri, 5 zile pe saptamana (luni-vineri).

Pentru colectarea deseurilor menajare, exista 45 de puncte de colectare amplasate in diferite zone ale orasului evidentiate pe Planul de Urbanism General anexat.

Comments are closed.